WHA BARINGSPIJN 2.0 VOOR BEVALLINGSCOACHES

Pijn tijdens de bevalling. Een actueel en hot item voor je klanten en meteen een unieke kans voor jou om je coachingslessen een enorme boost te geven. Haal alles uit je coaching door je theoretische kennis aan te vullen met de nieuwste inzichten en evidence vanuit de neurofysiologie. Ervaar hoe je dit meteen kunt omvormen naar begrijpelijke taal voor je doelgroep en maak kennis met een selectie van de beste oefeningen uit de groeiende wereld van “birth-techniques”. Leer deze toe te passen en krijg tips hoe dit alles 'aan de vrouw te brengen'.

 

Datum: Vrijdag 16 maart 2018
Tijd: 10.00-16.00 uur (incl. lunch)
Locatie: Het Lokaal | Oliemolenhof 90 | 3812 BP | Amersfoort


Doelgroep: Bevallingscoaches | YVLO-ZwangerFit® t/c | Andere HBO+ professionals werkzaam in de peripartum gezondheidszorg
Docent: Ellen Aalpoel | Bevallingscoach | YVLO-ZwangerFit® trainer

Actieprijs: 
€245,00
Aantal deelnemers: 7-10
Accreditatie: Niet aangevraagd

Opzet: De dag is gevuld met een mix van theoretische informatie en het aanreiken van praktische tools. Je gaat aan den lijve diverse coping stijlen mbt baringspijn ervaren, er is aandacht voor gesprekstechnieken en je professionele attitude als coach komen aan de orde. Door de kleine groep er alle ruimte om specifiek te werken aan wat JIJ nodig hebt van ons voor je persoonlijke ontwikkeling.

Leerdoelen: 

Na deze cursus heb je:
*) Meer dan ruime kennis van de ontstaansmechanismen achter baringspijn
*) Extra professionele vaardigheden, kennis en attitude om de functionaliteit van baringspijn helder en praktisch te vertalen naar je cliënten
*) Aanvullend inzicht verkregen in de omschrijving en benadering van baringspijn vanuit de diverse opkomende stromingen binnen de wereld van de bevallingscoaching. Denk aan HypnoBirthing®, Ecstatic birth, Unassisted childbirth, Orgasmic birth, Natural childbirth, lotus-geboorte, etc. etc.
*) Ervaring opgedaan met het inzetten van meerdere copingstijlen vanuit diverse birth-techniques gericht op (angst voor) baringspijn en ben je in staat om deze direct te implementeren in je dagelijkse werkzaamheden als bevallingscoach.

Je inschrijving is definitief na betaling. Zie ook de Algemene Voorwaarden.