19/2 We zijn begonnen!

Op zondag 18 februari verzorgde Ellen de eerste WHA-cursus. Een kleine groep gedreven professionals kwam bij elkaar in Amersfoort en is -na een leuke ontspannen dag- weer helemaal op de hoogte van de state of the art m.b.t. baringspijn, het voorbereiden daarop en het omgaan daarmee. Op 16 maart staat de cursus opnieuw gepland. Meer info vind je hier.

3/2 Werken in Deventer afl. 1

Kijkje achter de schermen van een heerlijke, productieve werkdag! Getting things done √

31/1 Update opleidingsaanbod

NIEUW in ons opleidingsaanbod: FEMALE FITNESS OUTDOOR. Voor ervaren trainers die het allerbeste uit zichzelf en hun klanten willen halen en voor wie 'goed' niet 'goed genoeg' is. Twee modules: PERIPARTUM en MIDLIFE. Met in beide 100% aandacht voor de specifieke fysieke en mentale aspecten van vrouwen in die leeftijdscategorieën/ levensfases.

Verder op veler verzoek ook extra data voor de opleiding DIASTASEPROBLEMATIEK: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING. Behalve in maart, nu ook in juni en in oktober nog een mogelijkheid. We hopen jullie snel te zien!

Achter de schermen werken we hard aan nieuw aanbod, ook voor andere disciplines dan trainers en fysiotherapeuten. Ontzettend leuke gesprekken met geweldige gastdocenten... Wordt snel vervolgd!

 

13/1 Geslaagde KICK-OFF BORREL | 12 januari 2018 | Het Lokaal, Amersfoort

Wauw. We zijn nog steeds een beetje stil van alle warmte en gezelligheid gisteren tijdens onze kick-off borrel in Amersfoort. Hartelijk dank aan iedereen die dit feestje mogelijk maakte. Ook alle mensen die ons een berichtje stuurden, belden, bloemen lieten bezorgen of er op wat voor manier dan ook in gedachte bij waren: DANK! Bekijk hier het fotoalbum op onze Facebook-pagina!

 

1/1 HAPPY NEW ACADEMY!

Dank aan iedereen die zijn/haar steentje bijgedragen heeft om de Women's Health Academy zo snel op poten te krijgen. Fantastisch! De eerste activiteiten voor deze winter staan en de eerste aanmeldingen komen binnen. Wij bouwen rustig door en komen in het voorjaar met nieuw aanbod!